Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cus

biter min tunga
orden är inte mina
att ge dig
inte det du vill höra

att älska mer
än den man älskar
att sakna innan det ens har börjat

du och jag
lever i dina lakan
mellan låttexter och tystnad

jag har patent på dina kyssar
men ingen att visa det för
mitt hjärta skriker förtvivlat
över våra begränsningar
jag vill vara fri
viskade jag i ditt stulna öra
men jag vill inget hellre
än att somna i din famn
trygg, varm
bortom onda tankar och svek

låt mig älska
låt mig tro
imorgon är över innan
jag hinner njuta av nu




Fri vers av huushh
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-02 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huushh