Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lever nära kärleken

Vilar djupt idag
du är nära nu,

mina hemligheter
de som lyser bortom regnbågen,

vi skådar ej en ensamhet som brinner nu
blott till aska,

det fatala
felgrepp avlöser,

sanningar
världen är i krig och du gråter,

ljuger
svinar ned vår sanning med en lögn,

varför
sjukdom,

dumhet
det du ej förmår,

du vilar i min skugga
dina tårar,

fyllda utav blod
droppar,

sakta,
in i våran kärlek,

jag ska ha dig nära varje dag i evigheters ljus
nu tystnade din ångest,

väntar i ett andetag av nyanserad kärlek
du snackar ju skit igen,

helvete
vi är ju skuggor,

tiden flyter evig
hjärtan brinner då vi älskar,

djupet i din kärlek väntar i en dröm

du är min galenskap




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 235 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-11-27 18:52



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mycket fin
2009-11-28

  Suzy med punkterna
Gömda skrikande känslor känns det som.
Bra
2009-11-27

  poetryGirl
mmm
bra
2009-11-27

  Öknens Ros VIP
hmmm....vad är sanning, vad är lögn, vilka hemligheter göms?
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth