Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen står lågt


Klockan är ett och
solen står redan lågt

Som om årstiden
ville beskriva livet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-28 12:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
'solen står lågt' - hm. Men när det vänder, när vinterhalvåret vältrar sig, då går det upp upp upp ikapp med den gyllene solen -

Fin dikt detta -
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP