Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naslov:LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Några dikter finns tydligen publiserade på denna sida= mina, tar en som repris Peter Markurth


Hon förlorade sin oskuld uti nattens regn



Hon förlorade sin oskuld uti nattens regn
låg där som ett vrak,

fann delar av ett liv imorse
limmade ihop hennes hjärta,

smutsen syntes tydligt nu
mina drömmar,

förorenad smärta
legal handel med din sömn,

de ovillkorliga
borta,

ser inget nu
dimman styr mitt öde,

ler mot döden
vet en hämd,

ditt hjärta bor i mina drömmar

evigt


***********************

izgubila je svoju nevinost u kisnoj noci
lezala je kao olupina

pronasao sam delove zivota jutros
lepkom sastavljao njeno srce

prljavstina se jasno vidi sada
moji snovi

necistii bol
pravna trgovina tvojim snom

bezuslovni,
odsutni

ne vidim nista
magla upravlja mojom sudbinom

smejem se smrti
znam osvetu

tvoje srce zivi u mojim snovima
zauvek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-28 13:51



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
vackert ju
2009-11-28

    Ken Cassel
Gillas!!!

Mvh
2009-11-28

  oMareld
bra peter
Fint beskrivet
2009-11-28

  lycksele
Jag hittade forumsidan:
http://poezija.6forum.info/biblioteka-poezije-f7/peter-markurth-t884.htm

2009-11-28

  Peter Jr Eriksson
gillar denna peter!"
2009-11-28

  peter markurth
Har fotat i bosnien på 90-talet mm, för er som missat detta.
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth