Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar utav kärlek

Sjöar utav gårdagens juveler glittrar dina ögon,
tog din hand i natten,

såg nu
kärleken var evig,

våra drömmar,

sanna




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-29 16:56



Bookmark and Share


  poetryGirl
första ordet, vad är det?
2009-11-29

  mare VIP
Mycket vacker..
2009-11-29

  Cosmic Johanna
Dessa drömmar är de sköraste men också de skönaste,

likt en drog förvillar de våra sinnen att

dra upp ankaren och segla med vinden.

Älskar temat och stämningen.

applåder för all kärlek, må den vinna vägar på land och hav:-)
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth