Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara så du vet

De små kornen av socker
sjönk likt Titanic ner
i min espresso

Säg att du vill vara här
sockret är tyst
såklart
jag säger kom och sätt dig här
min säng är bred

espresson lär bränna dig
du smälter till sist
det blir inget kvar

bara så du vet




Fri vers av Karin E
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-11-30 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E