Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
knasigaste namnet ever...


Räddas

samhället vill inte att

du ska rädda ett flyktingbarn i Afghanistan
eller rädda isbjörnar
eller utdöende pandor
eller bibloteken i småbyar
eller regnskogen som ger syre åt hela jorden

samhället vill att
du ska rädda din favvo-chokladbit i Aladdin asken.




Fri vers av Karin E
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-11-30 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E