Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan det gå...




Lucka 1

 

det var en dag så underbar

att Oskar sa: jag undrat har

var jag min adventsljustake förlagt

detta uttryckt med stort förakt

när han så hade sagt

han på tröskeln snubbla

och hans liv var bragt




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-01 07:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Han fick i alla fall en snabb och smärtfri död.. Det hade kanske blivit värre om han funnit sin adventljusstake och brunnit inne när den föll och satte eld på gardinerna??
2009-12-02

  Njord
Hoppas Oskar inte behövs under någon annan luckdag
2009-12-01

    sunnanvind
Oj så det kan gå...ler*
2009-12-01

  Blåbäret
ja, det vilar någon sorts magi över stakarna minsann...och man vet aldrig hur det slår till...
2009-12-01

    leelee
Det är det jag alltid har sagt: De är farliga de där stakarna! :-)
2009-12-01

  Epione VIP
Det var en jäkla start för Oskar denna första december.
Hoppas de andra är snällare mot honom..hihihi
Kul detta.
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~