Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma tid förra året

Thåströms idogt skrovliga röst
trummorna som upphetsat
slår slår slår

koncentrationen kan jag inte frambringa
alls

tankarna springer iväg
tar buss nummer 3
20 min hem till dig

upp för trappan

två stjärnor lyser av guldigt plåt
och gör mig lika lycklig

som samma tid förra året.




Fri vers av Karin E
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-01 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E