Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vittnesmål arbetstagare


rosenhäll; ett äldreboende i tiden

går med hasande steg längs ändlös korridor
kantad med kroppar av de

som en gång levde




ibland stannar jag till när tiden
mellan ett steg

och nästa

blivit allt för lång



fast stegen fastnar går ändå

tiden


sakta framåt mot
nästa


kafferast jag kan fly ifrån






kvällen här börjar vid
halv sex

trötta själar utan näring
fastnar i ett närmast vegetativt


tillstånd



mellan död och död
sover de redan när "the Simpsons"
göder våra hjärnor med


fest och gamman......


alla fönster speglar sig grå

för kommunen anser inte
att

skattebetalarna har råd
att

putsa sina föräldrars fönster











fast i Limbo









Fri vers av -Jokke
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-25 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Jokke
-Jokke