Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens skimrande sår

Sorgsna tårar faller emellanåt
och månen lyser mattare än igår
mattare ej av lycka men av gråt
jordens spegel, ett skimrande sår

Månen vet, månen ser
iaktar ett oändligt vimmel
skådar allt som på jorden sker
från sin bäcksvarta, sorgsna himmel

Fäller en stjärnformad tår
och tappar en gnutta glans,
nattens skimrande sår
lyser mattare än igår




Fri vers av Ilutzio
Läst 446 gånger
Publicerad 2005-10-21 20:43



Bookmark and Share


  Frida E
fin den här med, du håller hög klass i dina dikter. Kanske borde du kolla stavningen på ett par ord bara så blir den felfri
2005-11-03

  Tigerlilja|
jag är inte säker på att jag riktigt förstod, men den var bra i alla fall. det är ju inte diktens fel att jag är dum! :p
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ilutzio
Ilutzio