Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med böjd rygg

Med böjd rygg och väderbiten kind
en åker går att sköta
Så sakta med värkande lemmar
han selar sin märr
låter henne leda dem ner
Solen gassar från himmel klar
pärlor glänsa i panna
vill men kan inte stanna
När kvällning kommer
och solen går ner
marken ska fårad ligga

 




Fri vers av Lindalou
Läst 32 gånger
Publicerad 2011-01-28 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou