Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland (42)


Ibland

kan någon av sorg

bygga en ointaglig borg




Fri vers av Stella Stol
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-02 18:50



Bookmark and Share


  Glensan
Så kan det bli ibland
2009-12-02

  Blodros
..och du fortsätter att levera små goa iblandtexter!!

skönt att se

och läsa. :)
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol