Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras sanning

räddningen i elden

den som gnistrar framför mina ögon

vinet likt färska bloddroppar

elden sanningen för sekunden

där samtal i dimman tonas ut i promenaden hem


fyra vänner mitt i natten

kalla och trötta men glada

de håller sin vilja

i varandra

oavsett tystnad

månen blänker över hustaken

trygg tystnad utan förklaring


i armkrok på väg hem

inga frågor endast förståelse

deras sanning







Fri vers av Ellenore
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-10-21 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellenore
Ellenore