Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett litet försök att skriva på rim...


Mot min dröm

Jag går mot säker, klar och isblå sjö
går mot djup av ord med slag och tyst mimik
jag hör dess ton som härlih musik
vill inte falla som slask och snö

min krafts sken går till själ, ben och märg
jag börjar raskt i min stad flanera
ordens fart skall till min ström forssera
tänker klingande slag mot höga berg

min dröm ska leva för att stolt agera
den vill til muskler, skratt och starka drag
till gömda ackord för ny romantik

gå med pilkraft mot min gata och sång
ska jag göra på dröm av klar mystik
och känna lycka som rosor i fång




Fri vers av Ellenore
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-01-19 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellenore
Ellenore