Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolution

Jag tänker ändra. Det är så man bryter ner fiender.

Inte hugga, för sår läker.

Livet är kort.

Varför säger man att livet är kort när det är det längsta som vi gör?

Protest!

För mycket fel på jorden.

Men kan vi inte börja med det största felet?

... Människan själv.

En Revolution börjar med en tanke.




Fri vers av Paradox
Läst 490 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-03 16:03



Bookmark and Share


    baruk
Mr Lindemann, har som alltid, sagt det!
2010-01-07

  Johan Bergstjärna VIP
Varför inte börja med en dikt som denna ... en GNISTA.
Lets make Revolution!
2009-12-24

  Mr Lindemann VIP
Jag tänker in i delar av din text och känner mig så fryntligt och i harmoni med mig själv och omvärlden efter läsningen
det år så en god text skall vara
2009-12-03

  *Camilla*
Så mycket sanningar att
jag bara förundras om och om igen.g
kanske det inte bara är jag som lider av lätt sinnesförvirring
och frågar livet själv vad som faktiskt är tid och innehåll

Wow.
Bokmärker nog denna, ska du se.

-Camilla
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Paradox
Paradox