Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolibrin & Lotus Blomman

Lotus blomman gungade

med vindens rytm.

Tills en figur med

Färger närmade sig.

Vingarna sände en frekvens som

fick kronbladen att vika sig.

"Varför så svag?", Frågade kolibrin.

"Jag är inte svag, det ligger i min natur att vika sig"

 

// Sal




Fri vers av Paradox
Läst 564 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-12-20 12:39



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Fin scen du tecknar. Bra!
2010-01-17

    ej medlem längre
Vacker och sann!

/ Ann
2010-01-08

    Jojje
wow
2010-01-07

    baruk
Grattis till alla erkännanden!
2010-01-07

  Lavinia Röd
Ruskigt skickligt! Jisses amalia vad du kan!!! Jag fyrar av en fanfar (inté farfar) och dammar till med sveriges snitsligaste rungandes applåder. Sparar som bokmärke. Grattis till väl utfört jobb! God fortsättning!
2010-01-01

  Deva
Tack för texten! Fick associationer till taoistiska tankegångar om ett strå som böjer sig och överlever lvets hårda vind.
2009-12-27

    Berlin
åh,vad vackert skrivet!
2009-12-25

  Johan Bergstjärna VIP
Perfekt!
2009-12-24

  Ragnhild
Jag tänker österländs kampsportsfilosof. Mycket vackert och effektfullt avslut!
2009-12-22

  Uppfångad
Så vacker,
och bilden är perfekt
2009-12-20

  Nanna X
Bra svarat av blomman! Icke-våld är inte svaghet.
2009-12-20

  Eliiiiina
Texten må inte ha en handling. Men texten målar en bild. Så skall en god text vara!

Elin
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Paradox
Paradox