Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blås i hornet

Rädslan hos ett ensamt barn.

Styrkan hos en krigare.

Med hugg och slag.

Har sorgen tvingat mig ner på knä.

Vinden passerar, hålen i mitt själ.

Mitt mod lämnade mig med ett farväl.

Blås i hornet nu, min väg har nått sitt slut.




Fri vers av Paradox
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-03 19:09



Bookmark and Share


  glasskärvor
Har du sett filmen Spirit? Din text påminner lite om en låt i den filmen, inspiration kanske? Om inte, lyssna vetja :) Tror den heter blås i hornet också. Men i alla fall, till texten; Vacker! Enkel och välformulerad med bra rytm!
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Paradox
Paradox