Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi

Som himlen glimmar
av ljus från döda stjärnor
minns vi svunnen tid




Bunden vers (Haiku) av Pia S
Läst 696 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-22 00:33



Bookmark and Share


  Jer
Finns svarta hålen
efter dessa döda sjärnor,
där all ljus ryms;
överlever våra minnen
av idag?


2007-04-05


  Markattan
En fantastiskt fin och tänkvärd haiku. Snyggt!
2005-10-22

    Jolli
Jättefin dikt!
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S