Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du styrde mina segel i en dröm

De förenades en stjärna i din tår
vi hade valt att älska natten, blöda smärta,

realisera ordning
spilla poesi i rymden,

av guld var tiden som vi smälte verklighetens dystemi
du satt i regnet och stasade lungt,

fick svar
stickningarna fyllde våra sanningar då vi älskade i natten,

fentanylen brinner i mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-03 23:54



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth