Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spotify:track:5CIFxgIB3YHK6CS62nKF4V


Big Sur.

Det rinner sand igenom
vårat solsystem

Jag önskar jag visste var
läckan var

Det är svårt att tänka sig
hur vi kunde vara där.
Hur vi båda kunde befinna oss
i skuggan av denna läcka
som är allt vi har

Hur du kunde sova när jag var
så vaken
Hur vi kunde vaka när jag sov


Hur kunde vi missa all denna färg.
Hur kunde vi förlora oss i vår
verklighet men ändå förmå oss att
se hela universum.

Den sista November fann de oss, nakna
och drömmande




Fri vers av paradiseisnowhere
Läst 546 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-04 01:08



Bookmark and Share


  aol
bra gillar känslan,
2013-10-04

  Matilda Linnéa Tinér
snyggt
gillar känslan
som blir.

fint!
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

paradiseisnowhere
paradiseisnowhere