Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Presidentvalet i USA 2016 avgjordes den 8 november


Det amerikanska presidentvalet

Schhh, du sover
Vem sover?
Du.




Fri vers (Prosapoesi) av paradiseisnowhere
Läst 359 gånger
Publicerad 2016-11-16 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paradiseisnowhere
paradiseisnowhere