Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvadrat-smart

Har du varit med någon annan!?
Det vackraste som fanns kvar var sotet.
Sotet som nu höll appell i vår forna kyrka.
-
IKEA-katalogen skrek ihärdigt på mig. 
Kvadrat-smart! 




Fri vers av paradiseisnowhere
Läst 361 gånger
Publicerad 2011-10-07 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paradiseisnowhere
paradiseisnowhere