Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig skriver jag med tusch

Du skrev
mitt namn
med blyerts
med det
suddade du
snart ut


Jag skrev
ditt namn
med tusch
för

du är permanent




Fri vers (Fri form) av dendärNadja
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-04 09:39



Bookmark and Share


  REYES
gillart
2010-05-18

  oMareld
Jag tycker det var bra :)
Vad hade du mer för alternativ?
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

dendärNadja
dendärNadja