Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blackout

att inte få fram orden
att inte kunna se det framför sig
vita papprets terror (vilken klyscha!)

men när man väl sitter där
och bollar med ord som inte passar in någonstans

det är då man börjar tänka,
om det inte är sant i alla fall




Fri vers av okoncentrerad
Läst 389 gånger
Publicerad 2004-06-22 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

okoncentrerad
okoncentrerad