Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


verklighetsflykt

jag lever om natten
i en värld där panik inte finns
där cigarettröken syns tydligare
och hjärtat slår jämna slag




Fri vers av okoncentrerad
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-15 23:35



Bookmark and Share


  sol
de här kändes ju väldigt
koncentrerat å balanserat
måste jag säga...

råsnyggt!
2006-01-15

  Christer VIP
jag gillar de tre första raderna...o sista är inte så dum men det här med hjärtats slag har en tendens att bli ett lite slitet utrryck (om du förstår vad jag menar) Bra!
2006-01-15

  Last Word Spoken
........tänder en nu jag me!
:))
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

okoncentrerad
okoncentrerad