Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckligt farväl

min lycka idag är
att jag fått upp ögonen

efter tre månader har dimman lättat
och jag ser den personen du egentligen är

vill göra alla till lags
utan att lyfta ett finger
ljuger och spelar dubbelspel
låtsas
för att behålla dina vänner

hur kommer det sig då att du inte har några?




Fri vers av okoncentrerad
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-20 06:47



Bookmark and Share


  kent nielsen
:) så bra
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

okoncentrerad
okoncentrerad