Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller du min hand i natt?

Det dansar mörka älvor i takt med mina tankar
Och tidvis hatar jag solen och allt som lyser
Jag har så lätt för att bränna mig
i solen och i Dina ögon

Om nätterna lagar jag mosaik av mina drömmar
och försöker fånga mina känslor på papper
I hopp om att någon ska förstå
vad jag menar
med alla ord jag aldrig säger

Jag vill bara dansa mig igenom alla mörka nätterna
Tillsammans med mina mörka älvor
Jag vill känna när mitt hjärta slår i takt till musiken
Och räkna stjärnfall när natten blir som kallast

Men gryningen kommer alltid hur långt bort den än känns
Det har jag lärt mig nu
Men ibland är det svårt att hålla sig upprätt
När hela världen skriker på hjälp
Jag vill bara göra allt

Håller du min hand när världen blir för svår för att leva i?




Fri vers av månsten
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-12-06 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månsten