Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska dansa mig igenom alla mörka nätter


Jag kan inte sluta längta dit älvorna dansar
Snälla Du, ta med mig dit en dag
Då kan vi dansa oss igenom alla mörka nätter
Som egentligen inte borde finnas
Vi kan leta stjärnfall tillsammans när natten blir som kallast
Och drömma om allt som aldrig kommer
Jag kan aldrig låta bli att önska
Jag har skrikit mig svag i tysthet över allt jag redan har
Du säger att jag borde sluta längta, ”du missar ju allt som är”
Men jag kan inte sluta önska mig bort härifrån
Undan allt som aldrig kan bli
Och jag hatar att jag längtar sönder alla mina timmar
När Du är precis bredvid

Det är oktober nu och himlen har gjort alla människor grå
Kanske är det kylan som skrämmer bort våra färger?
Och jag vet att jag håller dig för hårt
Men livet skär i min själ när de sträcker sina händer efter mig
Jag vill bara göra allt
När världen kommer för nära inpå är det svårt att inte blunda
Och jag skriker i tysthet under alla mina lögner
Jag har så lätt att tappa tron på allt
Men jag klamrar mig fast i mina drömmar
Och sjunger i takt med älvorna om nätterna
Skriver ord med mina tårar i hopp om någon någonsin ska förstå
Allt jag menar med det jag aldrig vågar forma till ord




Fri vers av månsten
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-25 17:14



Bookmark and Share


  SecretGardenofLotta
vackert diktat, och starkt.
2009-07-22

  dalida_bl
Vad fint...med "Det är oktober nu och himlen har gjort alla människor grå"...( det vet jag)

Ja...dansa genom alla mörka nätter till nya ljusa dagar...efter regn kommer solen ...

*gillar djupet*
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

månsten