Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tom sukaren


inget




Det var snö på gården.
Stora spår från ingenstans,
lyfte ditt skynke likt ett segel.
Vilket håll frågade du.
Du visste allt
din enda hand hörde ropet efter hjälp.
Båten ända fram mot kusten.




Fri vers av tom sukaren
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom sukaren

Senast publicerade
vinter
vinter
vinter
orm
oro
mössa
inget
* Se alla