Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mössa

TRUMPETER OCH SNIGLAR
Jag tvingades in i en mosse fylld av aska,
tecken från stenåldern.
Det enda som finns kvar är det lilla huset,
en boning.

I huset från elden
som bränns till aska bort från allt levande:
En förmultnande tillvaro.
På markens svarta trumpetsvampar
en färg som döda
men till glädje för andra
som går mätta från platsen.


---LÄSAREN---
Ögon som söker
ett evigt sökande
efter den paradoxala smärtan
medan jag blir vansinnig
av alla svarta trumpetsvampar
från jordens innandöme.
skrivet 2004-09-22 kl 21:11
av tom inloggadventilare - en man från Sverige
alternativ




Fri vers av tom sukaren
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-06 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom sukaren

Senast publicerade
vinter
vinter
vinter
orm
oro
mössa
inget
* Se alla