Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nyårsangst


vinter

talit
Jag älskar er barn Tystnaden som geografisk kompas ut rymden.små frön utan lyckas uppnå hemligheten,vi far vidare.Som kramp.Ville er väll .i am The pallas of The..................lord

-- Namnlös --
En text skriven av tom

och jag känner mig rädd och ängslig.
Skogen med blommor i sin prakt
men också fylld av träd som blåser
bort ett löv av andetag
mitt liv närmar sig skräcken.

Plötslig flyger fasaners skri
så nära min bräckliga bark
fortplantar sig skriet genom min kropp
som skräcken kanske lämnat
för minuter.

- - -

Ett träd i maj
Här är ett förfruset liv
fåglar flyger i sina sträck och banor
Ett förfärligt flaxande
vingar som korsar vinden
i sjön förpuppar sig larver
myror över vattnet
ursinniga känselspröt
korsar vattenytan
Ytan vi korsar igen
i en ljudlös färd
tränger ytan med ett flöte.
Jag flyger bort
i ett drabbat ord
i den sista bönen.




Fri vers av tom sukaren
Läst 260 gånger
Publicerad 2009-12-31 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom sukaren

Senast publicerade
vinter
vinter
vinter
orm
oro
mössa
inget
* Se alla