Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser en vaken gryning i din själ

Ser en vaken gryning i din själ
tar det sköna Ur ditt hjärta och behåller sanningen

Evigheten flyr
ser dina ögon veta själens ljus i natt,

då vi älskar sant i regnet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 217 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-12-06 21:21



Bookmark and Share


  SeXara
Vackert som ett sommarregn
2009-12-07

  Suzy med punkterna
Riktigt fint poetat
2009-12-07

  Alexander Gustafsson VIP
Ah, härliga ord som hänger kvar i sinnet!
2009-12-07

  mare VIP
Ljuvlig dikt..
2009-12-07

  sulimaa
vackert...
2009-12-06

  Ingela Svenson VIP
Fin denna!
2009-12-06

    prima donna
fint
2009-12-06

    ej medlem längre
Skönt flätade ord.
2009-12-06

  Myself
en underbar dikt om kärlek.
2009-12-06

    ej medlem längre
"Tar det sköna ur ditt hjärta och behåller sanningen"-riktigt fin del i helheten!
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth