Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi fick en dans i alla fall.

Läpparna ömma efter för många lovande kyssar, "jag har aldrig känt såhär".
och brännässlorna svider mot kinder och handryggar, men hon är vacker och då känns det inte, inte när runt åtta öl hittat sin väg ner för strupen.

"Jag vill gå på dejt med dig, jag vill träffa dig när jag är nykter" svindeln, svindeln, knä mot kön handflata mot busskursvägg läppar hals hår tungor. Vagnen kommer och hon vänder sig om, kysser igen springer tillbaka.

och sommarnatten sväljer henne hel.




Fri vers av Skywalker
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-07 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skywalker
Skywalker