Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI GÖR SAGORNA TILL VÅRA.

L - Tror du vi kan göra sagorna till våra?
S - Jag vet inte vad jag ska tro. Men vi kan försöka.
L - Okej. Ställ dig där borta (pekar i riktning mot en vit vägg) och håll i en dammvippa.

VI GÖR SAGORNA TILL VÅRA.
1.

L - Vill du prova ringen?
S - Jag?
L - Ja, du. (Sträcker fram en ring från en godisautomat)
S - Den passar!
L - Då var det du som dansade hela natten, spydde i en kruka och gjorde mig förälskad.
S - Det låter som jag.

2.

L - Oj, vad det gör ont i min nacke. Det känns som jag sovit i hundra år.
S - Du är så vacker. Bara en kyss av äkta kärlek kunde väcka dig.
L - Därav saliven på mina läppar.
S - Får jag lägga mig bredvid dig nu? Jag är trött.
L - Ja. Låt oss sova.

3.

S -Vi måste skynda oss, annars tar våra föräldrar oss och vi kan aldrig mer ses.
L - (Dramatiskt flåsande) Jag springer så fort jag kan!
S - Tåget står redan på perrongen. (Tittar sig omkring, lyfter upp L)
L - Oj!
S - I säkerhet. Håll min hand så far vi till ett annat land.


L - Där ser du att vi kunde.
S - Mm. Kan vi baka muffins nu?
L - Ja. Och titta på Eternal sunshine of the spotless mind.




Fri vers av Skywalker
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-07 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skywalker
Skywalker