Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det som händer idag hör ekon från ett förflutet


död - levande


han ville döda mig många gånger min pappa

han tog kudden och tryckte till..
länge

han fnissade när jag vaknade till kippandes efter luft

ibland för att han tyckte det var kul

ibland för att han var arg

ibland för att jag sa emot

"Käftade" sa han

Ingen ville nånsin tro mig

jag slutade säga

blåmärkena tittade dom bara på

jag tittade på dom som tittade på mig och gjorde inget

Nu ser jag

dom som har ont

Jag har blivit levande - jag ser - jag hjälper

Jag pratar igen

du dödade mig aldrig - pappa




Fri vers av Stella Stol
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-07 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol