Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill ha mer

Du vill ha mer
jag ger dig allt jag förmår
jag ger dig min kärlek
jag ger dig min tillit
jag ger dig min smärta
men du vill ha mer
jag ger dig mina andetag
jag ger dig mina tankar
jag ger dig min oro
men du vill ha mer
jag ger dig försakelse
jag ger dig en bit av min själ
jag ger dig andra dimensioner
men du vill ha mer
jag ger dig frihet och möjlighet att behålla det du har
men du spottar åt det
jag ger dig allt jag förmår
men det räcker inte till




Fri vers av Hygieia
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-10-22 15:38



Bookmark and Share


  Arowana
Ja. Givandet är ibland så uppenbart att till och med om den kom upp och slog en i huvudet, så skulle den inte upptäckas. Skymt av det egna krävandet. Genererat av man tror sig vara berättigad till det, utan att SE givandets, såsom det är.
2005-10-23

  Christer VIP
Innerlig dikt. Vet inte om den ska skrikas eller viskas. Den får en väldig kfaft av all upprepningar.
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Hygieia