Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

En annan dag tog form

föddes ur sorg…
in i innerlighet

allt annat som du är
anas

trycks tillbaka in…in
väller fram ut…ut

anar konturer
till det som är jag

En dag i en annan andning




Fri vers av Hygieia
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-11-08 21:22



Bookmark and Share


  Christer VIP
oj...vackert. Varje ord känns utvalt i denna dikt. Rörde först ihop vad som handlade om "du" och om"jag"...jag hade inte alls förväntat mig att det plötsligt skulle komma en mening som handlade om nån annan än "du". Gilla mest
allt annat som du är
anas
2005-11-08

  Arowana
"anar konturer

till det som är jag"

Underbart! Och jag kan se dom. Konturerna.
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Hygieia