Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du går utanpå allt

Händer som genomströmmas
Hud som vibrerar

Andas hetsigt
Andas högt
Andas tyst

Söker i tystnaden det yttersta
Lämnar det fysiska

Läppar ömsom mjuknar
ömsom pockar

krävande hud
innerlig ömhet
Smaker av åtrå

Ögon som vandrar
Ögon som halvsluts
Ögon som inte ser

Underbare man
Tårar rinner av lycka




Fri vers av Hygieia
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-11-08 21:25



Bookmark and Share


  Arowana
Och i den strömmen, vågen är du, och jag är fisken. Så lycklig!
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Hygieia