Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök i pastejköket

Nakna ligger vi flåsande i sängen


Bilder av det som nyss förflöt


Dina fuktiga läppar mot mina


Din energiska tunga mot min ludna anal


Din jättedolme insmord i olivolja


Jag minns det så väl....




Fri vers av Èlaah
Läst 634 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Èlaah
Èlaah