Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lysande neon förtär


Splittrad dröm
neonljus fryser,

rasar ner i strömmen
dalande nivåer, delar,

ser dig
vi kan,

veta diamanter
lysa själar,

se en dröm
falla in,

värdet
de ensliga styr,

regelverk besitter
sevärda välgjutna,

spåren njuter
kyssen,

spår i varats strössel
ler,

sedvanlig gestaltning
en ton,

dukad vetskap,

lyser




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-08 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth