Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill lämna dig




jag vill lämna dig,
skada den perfekta ytan på
köksbordet med mina tårar,
se hur någonting går sönder i dig
när jag spottar i ditt ansikte,
när jag står naken framför dig och
stänger dörren,
stänger mina ögon och låter regnet
tala,
låter regnet rädda min vilsenhet från
känslan att vara unik

jag vill skrika och
du får mig att hata mig själv,
får mig att ifrågasätta varenda andetag jag tar,
åt vilket håll jag ska titta när du
pratar när du skrattar åt något jag säger och
du kör för långsamt,
vi hinner se vad som finns runtomkring oss,
vi hinner förstöra världen med våra ögon
och baksätet är fullt med pengar, sedlar som ska betala din
våldtäkt, ska betala för
allt vi inte hinner göra innan
solnedgången exploderar framför oss


just idag,
just idag skulle vi
badat nakna i det iskalla vattnet
vid karlbergs slott,
och jag skulle kunna
drunkna, jag skulle kunna
drunkna i mitt behov av
bekräftelse,
du har varit tyst
i några sekunder för länge,
du har älskat någon annan
i hela mitt liv
och jag kommer
aldrig att förlåta dig,
kommer aldrig att
glömma dina händer som
rev sönder min tröja
och jag hör dov pianomusik genom väggarna som
gör känslan alldeles för äkta,
situationen alldeles för påhittad


och jag försöker sjunga
någonting om varningar,
jag försöker berätta om
hur vackert det var när du
kysste mig, hur jag glömt bort
dig jag har glömt bort dig
och det är inte tyst här,
det är alldeles för ljust för att
låtsas som att jag inte är ensam
och jag vill lämna dig,
jag vill lämna dig nu




Fri vers av masha
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-08 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

masha
masha