Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitter

Jag vill skriva magiska ord, med egentillverkade bokstäver. I blå nyans. Jag älskar blå. Sen vill jag kasta glitter över orden. Göra upp en eld och skrika ut de magiska orden över eldens glans. De ska brinna utan att gå sönder. De ska lukta eld och rök och jag ska gråta för att det känns så hemvant. Jag ska kyssa bokstäverna röda för jag bär läppstift och jag ska inte låta dem vara ensamma länge. Jag ska svetsa samman dem med andra bokstäver, bokstäver av samma slag. Jag ska använda ett starkt klister, som aldrig sviker..För jag har uppfunnit det själv. Och min bokstäver ska aldrig vara ledsna för jag berättar att de är avgörande komponenter i den stora helheten. Och de ska dansa i glitter, kanske bli lite fulla, kanske byta plats med varandra. Det gör ingenting för jag hjälper dem på vägen, ser till att ingen blir lämnad utanför. Nya ord, ny mening. Men samma gemenskap. Jag ska ha ett trollspö. Det ska vara blått och glittrigt och jag ska svepa med det över bokstäverna och lindra ångesten mellan raderna. Om sådan skulle existera. Blått glitter skulle hagla ned över bokstäverna, över de trygga orden som bildar meningarna.




Fri vers av GSGSGS
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-10 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GSGSGS