Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskade i gryningen

Letar sönder dina ögon nu i natten
ser oss veta,

du ler en smärta nu
då jag kysser,

din ensamhet
vet din saknad,

såg din oskuld skimra nära

vi älskade i gryningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 349 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-12-10 20:02



Bookmark and Share


    glasa VIP
den är som andetag
som gör uppehåll

vet
känner igen
känner

inväntar nästa

den
är så nära
som andningen

den är autentiskt fantastisk
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth