Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följa John

Mitt liv är en pjäs jag spelar var dag, där jag spelar mig själv, tänker ut varje drag.

Jag spelar för alla som vill titta på, jag spelar den roll som passar just då.

Jag kan spela en skurk, eller god samarit. Jag kan va´nykterist, eller dränkas i sprit.

Du leder, jag följer svart eller vitt! Jag gör inte någon skillnad på ditt eller mitt.

Men när natten har kommit, och ensam jag stå. När publiken gått hem; säg mig vem är jag då?




Fri vers av poppoeten
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-10 22:40



Bookmark and Share


  komplicerad
denna dikten berörde mig verkligen. Så jordnära och träffsäker. Alla, bär vi mer eller mindre på en mask, en yttre fasad av hemligheter ingen annan vet i förvirring.
2009-12-10

  Uppfångad
Smart som få, otroligt bra rim och ett slut över det vanliga!
2009-12-10

  Popcorntankar
Klockren!
2009-12-10

    tapetklister
vilken härligt bra! snygga rim och bra flyt genom texten, dessutom med budskap. BRA! :)
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

poppoeten
poppoeten