Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fattiges sköna revansch!

De Pratar överallt om kris
De säger det är ont om flis
På tv gråter bankmän ut
För pengarna har tagit slut

Politiker, de tävlar i
Att bygga upp en strategi
Med vilken vi på snabbast vis
Kan lämna denna djupa kris

De rika klagar de också
Den närmsta framtiden blir svår
Hur ska vi klara oss i år?
Utan Gucci och Dior

Och arbetsgivaren är sträng
-Nu får du jobba utan peng
För många andra finns det som
Kan ta din plats, nu på en gång

Men han som inga pengar ha
Och hankar fram från da´ till da´
Han struntar blankt i bankers kris
Och klarar sig på eget vis




Fri vers av poppoeten
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-11 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poppoeten
poppoeten