Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
no comments


var finns jag?

Jag försvinner
Jag är inte kvar
Jag finns inte kvar
Det är bara en tom kropp
Jag är någon annanstans
Så måste det kännas att vara död
Jag är död

Jag försöker slå mig fri
Men jag kan inte
Jag är förlamad
Jag kan inte
Det går inte att andas
Allt gör ont
Skadad, jag är skadad
Det går inte att andas

Jag finns inte
Jag är inte här
Så vem pratar du med?
En tom kropp
En själ som flytt
En kropp i kramp
panik




Fri vers av PPQ
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-10-23 00:53



Bookmark and Share


  Samsana
Ja vissa dagar känns det så. Ändå på något sätt orkr man igenom och vaknar till en ny levande dag. Hoppas du når dit. Hoppas jag når dit för idag är en död dag för mig.
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ