Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December


Doften av kasserade apelsiner
får mitt vardagsrum att känna december.
Ännu ostädat inför hösten
slår våren ut tre kontinenter bort.




Fri vers av Dilsewat
Läst 564 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2009-12-11 11:31



Bookmark and Share


  * MARY *
jätte braaaa...!

våren slår ut tre kontinenter bort.
2011-01-20

  Annie b'larsson VIP
Den här var verkligen bra.
Applåd!
2010-07-30

  ZARIFE DEMIR
Så fint dikt!
Tack du skriver!
Kram från mig!
2010-04-04

  Aisha VIP
...vackert...känner doften..
2010-01-22

  The Stargazer
Jag håller med lili_samuelsson, det känns som att du fångar nästan hela världen i dessa fyra, enkla rader. De väcker en härlig decemberstämning inom mig, men också en längtan bort till andra platser. Jättebra.
2009-12-11

  Lili Samuelsson VIP
ah, det här tycker jag om
får en känsla av hela världen,tycker om de kasserade apelsinerna.snyggt
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars