Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utspädd


Jag gungar aptitlöst på en stol
rastlösheten har skapat en ihålig kropp
själ och hjärta har flytt åt skilda håll




Fri vers av Dilsewat
Läst 479 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-20 11:55



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...ja, man kan leva med själ och hjärta på olika håll...länge, länge..
men hel blir man först när de båda bor ihop...
fint!
A.
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars