Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårsådd


Molnen vrids ur sitt regn
en traktor skär upp, syr ihop skuren buk
ett hjärta kommer att explodera
under jord




Fri vers av Dilsewat
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-09 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars